Het belangrijkste bij het te water laten en op het droge hijsen van een boot is de veiligheid. Bootliften moeten goed geïnstalleerd zijn om er veilig mee te kunnen werken. Zij moeten tevens op de juiste manier geïnstalleerd worden zodat u de boot niet beschadigt. Golden Boat Lifts, Inc.

Index Pic 2 Index Pic 3 Index Pic 4

Dealers geeft garantie voor de installaties en de garantie van het bootliftsysteem dekt defecten in alle mechanische systemen of elektrische installaties die door Golden boat Lifts geïnstalleerd zijn.

Wij verzorgen uw installatie tot in de details, waarbij wij de bootfabrikant altijd om advies vragen over de beste manier om de betreffende romp te ondersteunen. Wij zien het als onze taak om uw investering in uw boot te beschermen. Golden Boat lifts, Inc. dealers installeren tevens alle afstandsbedieningen, automatische liftstopsystemen, loopplanken, trappen en ladders.

Elk boot lift wieg is geconstrueerd & ontworpen om de boot van fabrikant te passen de aan bed plaatsing aanraadde

Ultramoderne materialen en componenten worden door bekwame handwerkman vervaardigd

Over tweeŽntwintig jaren van ervaring in alle fasen van boot lift product, dienst en advies

De fijnste garanties in de industrie die door een helemaal ervaren technische dienst gesteund wordt

Alle producten worden door "de Producten Aansprakelijkheid Verzekering" geconstrueerd en beschermd

Op tot Tien Jaargarantie op structuur Op tot Vijfentwintig Jaargarantie op rit eenheid Twee Jaargaranties op motoren, schakelaars en bekabelt

 

Roep ons aan 888-909-5438 voor een kopie van onze geverzegeelde geconstrueerde tekening, producten aansprakelijkheid verzekering en productliteratuur. Alstublieft klik rond en controleer ons. Dank u!

Recommended Viewing
Internet Exporer 4 + | Netscape 6+
800x600 min resolution